De beste tips om je marktkleding online te verkopen

Nieuwe kleren kopen kan overweldigend aanvoelen. Wat als de outfit niet bij je stijl past? Wat als het gewoon te duur is? En dan is er nog het gedoe van het vinden van de perfecte plek om nieuwe kleren te kopen – en het bijhouden van al die bonnetjes. Waarom zou je je zuurverdiende geld uitgeven aan een kledingstuk dat je misschien niet mooi vindt of dat je niet goed past? Bespaar geld door je oude kleren te verkopen. Oude kleding verkopen is een uitstekende manier om geld te krijgen voor iets dat je niet meer draagt en in plaats daarvan nieuwe dingen te krijgen. Hier zijn enkele tips over hoe u uw oude kleding online te verkopen om wat extra geld te verdienen zonder dat het besteden van extra tijd en moeite.

marktkleding

Weet wat je marktkleding waard is

Voordat je je oude kleren online gaat verkopen, moet je weten wat ze waard zijn. Dit zal je helpen bepalen wat de beste manier is om ze te verkopen. Als je een spijkerbroek hebt die je al een tijdje hebt en die in goede staat is, kun je er waarschijnlijk rond de $70 voor krijgen. Als ze in goede staat zijn, kun je er waarschijnlijk rond de $100 voor krijgen. Als je de waarde van je kleren weet, kun je bepalen hoeveel je ervoor kunt krijgen. Als je een duur jasje hebt, kun je er misschien maar $50 voor krijgen, omdat de meeste kopers geen $100 voor een jasje willen betalen.

Ruim je kast op.

Het is zeldzaam dat je een enorme winst zult hebben van elk item dat je verkoopt, maar het opruimen van je kast zal je helpen om van items af te komen die je niet meer draagt of waarvan je dubbele exemplaren hebt. Het is ook een goed idee om je te ontdoen van kleding die te klein of te groot voor je is. Het is veel gemakkelijker om deze artikelen online te verkopen dan om een plek te vinden om ze nog een jaar op te bergen. Als je een grote kledingkast hebt met kleren die je al een paar jaar niet meer hebt gedragen, kun je die wegdoen. Als je een volle kast hebt met kleren die je maar een paar keer hebt gedragen, kun je die ook wegdoen. Zo maak je ruimte vrij in je kast, zodat je meer ruimte hebt voor de dingen die je wel draagt.

Vergeet de consignatiewinkels niet.

Als je een paar items hebt die je online hebt verkocht, kun je overwegen om sommige andere te verkopen via een consignatiewinkel. Deze winkels nemen een percentage van de verkoopprijs van je artikelen en slaan ze voor je op terwijl jij geld verdient in plaats van ze weg te gooien. Enkele van de top online retailers consignatie met omvatten: – Poshmark: Gratis aan te melden, biedt een enorme gemeenschap van plus-size modellen, en u kunt verkopen tot 10 items per maand. – Threadflip: Gratis voor gebruikers om een winkel te beginnen en hun items te verkopen, gemakkelijk te gebruiken en heeft een brede selectie van categorieën, waaronder: mode, schoonheid, thuis, en nog veel meer. – Shoppy Marcel: $50 jaarlijkse contributie, honderden winkels en duizenden items om uit te kiezen, in-app winkel krediet verkoop zijn beschikbaar, en u kunt aangepaste winkels maken.

Afsluitend

Of je nu extra geld wilt verdienen met het online verkopen van je kleding, marktkleding of gewoon een nieuw doel wilt vinden voor je oude items, het is de moeite waard. Als u artikelen wilt verkopen, moet u ze schoonmaken en uw kast opruimen of doneren om ruimte te maken voor de nieuwe artikelen. Zodra je opgeruimd hebt en wat ruimte hebt, kun je beginnen met het online verkopen van je kleding.

Het online verkopen van je oude kleding kan een geweldige manier zijn om wat extra geld te verdienen. Met een paar tips en trucs kun je aan de slag.